Ομοιοπαθητική και Ελλάδα


Το 1995 ο Γ.  Ομοιοπαθητική και Ελλάδαίδρυσε στην Αλόννησο τη Διεθνή Ακαδημία Κλασσικής Ομοιοπαθητικήςόπου έχουν εκπαιδευτεί 5500 ιατροί από 32 διαφορετικές χώρες.

·    Στην Ελλάδα η ομοιοπαθητική φαρμακοτεχνία διδάσκεται από τον Τομέα της Φαρμακογνωσίας της Φαρμακευτικής Σχολής Αθηνών. Κορύφωση της εκπαιδευτικής  αναγνώρισης της Ομοιοπαθητικής αποτελεί το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών (Master) στην Κλασική Ομοιοπαθητική για ιατρούς και οδοντιάτρους από το ακαδημαϊκό έτος 07-08 στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και σε συνεργασία με τη Διεθνή Ακαδημία Κλασσικής Ομοιοπαθητικής και την Ελληνική Εταιρεία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής. Το Masterδιανύει ήδη τον πέμπτο κύκλο σπουδών, είκοσι περίπου μεταπτυχιακοί φοιτητές έχουν πάρει το πτυχίο τους και τα πρώτα διδακτορικά έχουν ξεκινήσει.

·    Ιατρεία ομοιοπαθητικής λειτουργούν στα πλαίσια την Δημοτικών Ιατρείων Ρέντη, Κορυδαλλού και Αγίου Στέφανου

·    Ομοιοπαθητικό ιατρείο κεφαλαλγίας λειτουργεί στα πλαίσια των εξωτερικών ιατρείο της Νευρολογικής Κλινικής του Γ.Νοσοκομείου Γεννηματά με πολύ θετικά αποτελέσματα.

·    Κλινική μελέτη για την αποτελεσματικότητα τη ομοιοπαθητικής στο μαιευτήριο Έλενα σε συνεργασία με την 6η Γυναικολογική κλινική.